Tjänster

Limousine

Affärsresa

Prestige Hyrverk har genom åren hjälpt många av världens ledande banker och företag att på ett organiserat, komfortabelt och diskret sätt genomföra sina affärsresor i Sverige. Vi har limousiner för alla sorters affärsresor oavsett hur stora eller små era delegationer är.

Flygplats Transport

Prestige Hyrverk erbjuder sina kunder en komfortabel resa till och från Sveriges alla flygplatser.

Bussar

Om du vill färdas I större sällskap på ett komfortabelt och avkopplande sätt så ordnar vi med busstransport, lämlig för ändamålet. Kontakta oss med en förfrågan för mer info.

Sightseeing

Prestige Hyrverk samarbetar med Sveriges främsta guider. Vi erbjuder våra kunder mångspråkiga guider med hög kulturell, geografisk och social kännedom.

Evenemang

Prestige Hyrverk stora utbud av limousiner gör det enkelt för våra kunder att transportera sig under stora evenemang. För kunder som planerar ett stort evenemang, hjälper vi till med att strukturera ett enkelt och hållbart transportschema.

Prestige Hyrverk Assistans

Prestige Hyrverk Assistans är en unik tjänst för alla våra kunder som behöver assistans under resans gång. Vi hjälper er med frågor rörande hotellbokningar, affärsreseplanering, sightseeing tips osv. Med hjälp av Prestige Hyrverk Assistans slipper ni många krångliga moment under resans gång. Slappna av och njut av tillfället istället.