Våra Bilar

"I egna lokaler säkerställer vi på ett miljömässigt sätt att våra bilar håller en hög finish och standard inför varje enskilt uppdrag. Detta genom egen rekonditionering och tvättavdelning"

Mercedes-Benz S-Class Long

Mercedes-Benz S-Class representerar den ultimata limousinen. Den erbjuder sina passagerare en upplevelse utöver det vanliga. Känslan av total trygghet, komfort och lyx får alla passagerare att slappna av och njuta under resans gång.

Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-Class erbjuder säkerhet, komfort och stil i ett paket. Lyxigt läder kombinerat med fullutrustade tillbehör ger känslan av perfektion. Bekväm och elegant komfort gör att passagerarna kan slappna av och njuta av tillvaron.

Bentley Continental

Bentley Continental Flying Spur W12

Volvo S90 Inscription

Belöna dig själv med den perfekta balansen mellan lyx och intelligens. Volvo S90 förkroppsligar essensen av skandinavisk design – form och funktion, kombinerat med avancerad teknik för att ge en suverän helhets känsla.

Volvo S80 Executive

Belöna dig själv med den perfekta balansen mellan lyx och intelligens. Volvo S80 förkroppsligar essensen av skandinavisk design – form och funktion, kombinerat med avancerad teknik för att ge en suverän helhets känsla.

Range Rover Sport

Range Rover Sport är den definitiva, lyxiga sport touring bilen - den definieras genom klassledande komfort och enastående bredd av kapacitet. Denna lyxiga bil är så flexibel som den kan vara.

Mercedes-Benz V-class

Mercedes-Benz V-class är den ultimata vanen för alla resor. Den tar er delegation till önskad destination samtidigt som passagerarna njuter av den suveräna komforten, säkerheten och elegansen.

Volkswagen Caravelle Executive

Denna lyxiga van från Volkswagen erbjuder säkra och eleganta resor för din grupp. Oavsett om er resa gäller affärer eller nöjen så kommer Volkswagen Caravelle att ge er förstklassig komfort, säkerhet och lyx.

Mercedes-Benz Limousine

Mercedes Benz Limousine sätter en ny standard för kvalitet. Skapad med överlägsna resor i åtanke, garanterar Mercedes Benz limousin varje kund den mest prestigefyllda servicen, enastående upplevelser och professionalism i varje aspekt.

Back to Top